20.06.2023
De Franklins gaan naar Oost-Vlaanderen

The story behind the car

11.07.2024

Elke Franklin speelt een cruciale rol in ons succes. Dit jaar besloten we ons team te vieren op een uitzonderlijke manier tijdens de kick-off van de rally van Ieper.


Noël Franklin neemt sectorgenoot HR Concept over

10.11.2023

Noël Franklin, gespecialiseerd selectiekantoor in West- en Oost-Vlaanderen, versterkt zijn positie als rekruteringspartner voor de KMO- en multinational met de overname van sectorgenoot HR Concept, 17 jaar geleden opgericht door Sylvie Cleenwerck.

Het verhaal achter Oostkamp

20.06.2023

De vraag naar sterke werkkrachten in de West-Vlaamse regio blijft stijgen. Dit zorgde ervoor dat het lokaal team hun kantoor letterlijk ontgroeid was. Ontdek het verhaal achter the Franklin Mansion.

Steek er met kop en schouders bovenuit op sollicitatie

12.06.2023

Het achterlaten van een goede indruk tijdens een sollicitatie is van groot belang om werkgevers te overtuigen dat jij de geschikte kandidaat bent. Hoe je dat precies doet, ontdek je in onderstaande tips.Succesvol onderhandelen op sollicitatie

17.05.2023

Onderhandelen op sollicitatie is ongemakkelijk, we need to address that. Je maag begint automatisch te keren bij de gedachte alleen al… Toch is het een belangrijke stap in jouw sollicitatiegesprek.

LinkedIn - jouw online visitekaartje

05.04.2023

Een goed opgebouwd LinkedIn profiel is anno 2023 niet meer weg te denken uit de professionele wereld. Het is jouw digitaal CV, jouw online visitekaartje. Ontdek waarom het zo belangrijk is.

Boules Boules, waar spel en netwerking gecombineerd wordt

16.03.2023
Samen met onze partners Renson, E-safe en Danneels verzamelden we opnieuw de crème de la crème van de bouw- en vastgoedwereld.

Net van de schoolbanken - wat nu?

10.02.2023
De zoektocht naar een eerste werkervaring is voor veel schoolverlaters een spannende, maar ook een overweldigende ervaring. In deze blog geven we enkele concrete tips om deze zoektocht vlotter te laten verlopen.

Uitzonderlijk goed gepresteerd in 2022

16.01.2023
Dat onze Franklins een krak zijn in wat ze doen, is een understatement. We blijven hen steeds uitdagen, dit keer in Dubai.

Four years of Franklin

11.09.2022
We are ready for more. We spreken vol vertrouwen die ambitie uit. Ons toegewijde team - merci iedereen -, de drive, inzet en goesting. We schrijven geschiedenis. Laat de toekomst maar komen. We are more than ready.

De kneepjes van het vak leren

18.08.2022

Nieuwe collega's worden niet zomaar voor de leeuwen gegooid. Met het Franklin Handbook wordt een intens opleidingstraject aangeboden.

La vie est un jeu, mais la pétanque c'est serieux

21.03.2022
In het kader van de MIPIM beurs in Cannes initieert Noël Franklin een exclusief pétanque toernooi.

Noël Franklin versterkt de zoektocht naar techniekers

10.08.2021
In tijden waarin bedrijven koortsachtig blijven zoeken naar technische mensen, zal Franklin Technics zijn steentje bijdragen.

Noël Franklin opent vestiging in Brugge

15.10.2021
De grote vraag naar de juiste werkkrachten in West-Vlaanderen heeft de groei van Noël Franklin in hogere versnelling gezet. Naast de eerste vestiging in Harelbeke, opent Noël Franklin een tweede kantoor, in Brugge.