HET VERHAAL ACHTER OOSTKAMP

De vraag naar goede werkkrachten blijft groeien en wij groeien mee.

20.06.2023


De vraag naar sterke werkkrachten in de West-Vlaamse regio blijft stijgen. Dit zorgde ervoor dat het team, onder leiding van manager Lobke Van Quathem, hun kantoor letterlijk ontgroeid was. In een mum van tijd mochten we uitkijken naar een nieuwe vestiging.

Opnieuw uit ons schild gegroeiD

Slechts twee jaar geleden, in 2021, openden we een tweede kantoor in West-Vlaanderen. Naast onze uitvalbasis in Harelbeke trokken we met een klein maar sterk team richting Brugge. Na amper één jaar tijd, barsten we alweer uit ons schild. De vraag naar goede werkkrachten blijft stijgen en wij, als 'talent leverancier', groeien mee.

nieuwe uitvalbasis in oostkamp

Tijdens onze zoektocht naar een grotere vestiging stootten we op een huis in Oostkamp die het cachet en potentieel had, dat we zochten. Dit pand werd het nieuwe territorium van de Franklins. Aangezien we een groot deel van onze tijd op kantoor spenderen, mocht er aan comfort niet ontbreken. Er werd een slimme en karaktervolle inrichting van de kantoorruimtes voorzien om de productiviteit te bewaren en een goede werksfeer te garanderen. De kers op de taart? Een Noël Franklin gevelschildering, zichtbaar van op de E40. Al gespot?

We blijven in eigen regio om dicht bij ons huidig klantenbestand te blijven. De Franklins houden niet van nietszeggende vergaderzalen, we zijn oprecht geïnteresseerd in de omgeving waar onze kandidaten terechtkomen. Door in de buurt te blijven, bieden we de beste service aan onze kandidaten door mee met hen op pad te gaan naar hun toekomstige werkgever.

Ook voor kandidaten is het nieuwe pand een stap vooruit. Onze eigen vestiging zorgt ervoor dat we onze kandidaten op een authentieke en gemoedelijke manier kunnen ontvangen voor een persoonlijk gesprek. Via deze weg kunnen we onze kandidaten op een laagdrempelige manier leren kennen, hun carrièredoelen in kaart brengen en helpen inschatten waar ze zullen floreren. Een win-win situatie voor de Franklins en hun kandidaten.

This is not the end

In September blazen we 5 kaarsjes, een mijlpaal als je het ons vraagt. We zitten niet stil, integendeel, want de opening in Oostkamp is nog maar het begin van nieuwe horizonten

Wil je zelf deel uit maken van dit jonge, groeiende en dynamische team? 
Join the Franklins!