Franklins /‘fræŋklıns/


  1. zijn ‘recruiters’, ze zijn getraind om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een job. Omgekeerd helpen ze bedrijven bij het aanwerven van nieuwe werknemers.

Friends of Franklin /‘fɹɛndz of fræŋklın’/


  1. zijn mensen die door hun job of in hun vrije tijd met veel verschillende mensen in contact komen. Ze hebben een goed contact met de Franklins en dragen bij tot hun netwerk van kandidaten en klanten.
HOE WERKT HET?

01

bRENG MENSEN IN CONTACT


Ken je iemand die op zoek zou kunnen zijn naar een eerste of nieuwe uitdaging? Breng deze persoon in contact met Noël Franklin. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen of door contact op te nemen met een van onze werknemers.


02
WIJ GAAN AAN DE SLAG

De Franklins nemen contact op met de persoon die jij aan ons hebt doorverwezen. We luisteren naar zijn/haar wensen en begeleiden hem/haar naar de ideale opportuniteit.


03
jij ontvangt een beloning

Kunnen we de persoon die jij hebt doorverwezen aan een eerste of nieuwe job helpen? Dan ontvang jij een beloning! We nodigen jou uit om een cheque van €250 en een Friends of Franklin gin in ontvangst te nemen.


Vragen?

vragen? shoot!

Het Friends of Franklin concept werd in het leven geroepen door Noël Franklin om mensen met elkaar in contact te brengen en waardevolle relaties uit te bouwen.

Vul het formulier in of whatsapp ons

+32 474 05 15 86

louise huys

FRIENDS OF FRANKLIN AMBASSADEUR