Join the Franklins

a Franklin /‘fræŋklın/


noun | plural: Franklins

  1. A dynamic and driven recruiter:
  2. Somebody who works at Noël Franklin
"Man, I wish I was a Franklin
"If you want a better job? Just ask a Franklin"
"The Franklins are known for giving the best career advice."VACATURES BIJ NOËL FRANKLIN
vacature

Junior Associate

GENT


Ben jij sociaal, communicatief en gedreven? Wij verwelkomen gemotiveerde afgestudeerden die hun stempel willen drukken binnen een groeiende organisatie! Een functie waar je veel kan bijleren en gedrevenheid wordt beloond.

vacature

Management Trainee

KortrijkDroom je ervan om op termijn je eigen team aan te sturen en zo het verschil te maken? Bekijk deze mooie, uitdagende kans als Management Trainee en druk je stempel binnen een ondernemend team te Gent!

vacature

Associate

BruggeGepassioneerd door Human Resources? Dankzij jou vinden werkzoekenden een nieuwe job waarin ze zich volledig kunnen ontplooien. Benieuwd naar een functie van HR Expert in Brugge? Aarzel niet en bekijk onze vacature.

vacature

Business Developer

KortrijkZou jij jezelf omschrijven als iemand die mens-én resultaatgericht is?Word je enthousiast van deals sluiten op korte termijn en lange termijn relaties uit te bouwen? Ben je flexibel, pro-actief en een echte teamplayer? Ontdek de vacature!

Waarom werken bij Noël Franklin?

Investeren in de juiste mensen maakt het winnende verschil
LAURENS KINGET - CEO

Why join the franklins?

Werken bij Noël Franklin betekent dat je deel uit maakt van de Franklins, een jong en dynamisch team waar we trots zijn op wat we verwezenlijken. Het zit in ons DNA om de lat hoog te leggen en hard te werken om onze doelen te behalen. Naast persoonlijke bonussen spaar je samen met jouw team voor leuke incentives.

Door middel van intensieve opleidingen zowel intern als extern blijf je jezelf bijscholen en word je expert in de zaken waar jij zelf interesse voor toont. Daarnaast kan je genieten van verschillende extralegale voordelen, een Audi A3 bedrijfswagen, maar ook de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf. 

Solliciteer bij Noël Franklin

WE NOEMEN ONSZELF GEEN RECRUITERS MAAR FRANKLINS

Dit omdat deze term ons engagement en onze gedrevenheid onderlijnt. Franklins zijn commercieel, gedreven en vaak prettig gestoord.

Do you have what it takes to be a Franklin? Solliciteer spontaan met jouw CV in bijlage en wij nodigen jou uit voor een vrijblijvend, kennismakend gesprek.

Geruchten

De Franklins gaan naar Oost-Vlaanderen

20.06.2023

Het verhaal achter Oostkamp

20.06.2023

Boules Boules, waar spel en netwerking gecombineerd wordt

16.03.2023

Steek er met kop en schouders bovenuit op sollicitatie

12.06.2023