Join the Franklins

a Franklin /‘fræŋklın/


noun | plural: Franklins

  1. A dynamic and driven recruiter:
  2. Somebody who works at Noël Franklin
"Man, I wish I was a Franklin
"If you want a better job? Just ask a Franklin"
"The Franklins are known for giving the best career advice."VACATURES BIJ NOËL FRANKLIN
vacature

Teamlead

Melle


Commercieel
en gedreven? Passie voor recruitment, targets behalen en zin om mee te bouwen aan een dynamische onderneming? Dan wil jij deze vacature als teamlead in de regio van Gent gelezen hebben!

vacature

Recruiter

Harelbeke


Heb je interesse in een commerciële functie en zin om mee te bouwen aan een dynamische onderneming? Wil jij aan de slag als recruiter in Harelbeke in een team met een unieke vibe? Lees dan verder!

vacature

Recruitment consultant

Oostkamp


Heb je interesse in een commerciële functie en zin om mee te bouwen aan een dynamische onderneming? Wil jij aan de slag als recruitment consultant in de regio van Brugge in een team met een unieke vibe? Lees dan verder!

vacature

Projectmanager

OOSTKAMPCommercieel
en gedreven? Passie voor consultancy, targets behalen en zin om mee te bouwen aan een dynamische onderneming? Dan wil jij deze vacature als Projectmanager in de regio van Brugge gelezen hebben!

vacature

Recruitment trainee

Ieper


Heb je interesse in een commerciële functie en zin om mee te bouwen aan een dynamische onderneming? Wil jij aan de slag als Recruitment Trainee in Ieper in een team met een unieke vibe? Of op zoek naar een stageplaats? Lees dan verder!

Waarom werken bij Noël Franklin?

Investeren in de juiste mensen maakt het winnende verschil
LAURENS KINGET - CEO

Why join the franklins?

Werken bij Noël Franklin betekent dat je deel uit maakt van de Franklins, een jong en dynamisch team waar we trots zijn op wat we verwezenlijken. Het zit in ons DNA om de lat hoog te leggen en hard te werken om onze doelen te behalen. Naast persoonlijke bonussen spaar je samen met jouw team voor leuke incentives.

Door middel van intensieve opleidingen zowel intern als extern blijf je jezelf bijscholen en word je expert in de zaken waar jij zelf interesse voor toont. Daarnaast kan je genieten van verschillende extralegale voordelen, een Audi A3 bedrijfswagen, maar ook de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf. 

Solliciteer bij Noël Franklin

WE NOEMEN ONSZELF GEEN RECRUITERS MAAR FRANKLINS

Dit omdat deze term ons engagement en onze gedrevenheid onderlijnt. Franklins zijn commercieel, gedreven en vaak prettig gestoord.

Do you have what it takes to be a Franklin? Solliciteer spontaan met jouw CV in bijlage en wij nodigen jou uit voor een vrijblijvend, kennismakend gesprek.

Geruchten

De Franklins gaan naar Oost-Vlaanderen

20.06.2023

Het verhaal achter Oostkamp

20.06.2023

Boules Boules, waar spel en netwerking gecombineerd wordt

16.03.2023

Steek er met kop en schouders bovenuit op sollicitatie

12.06.2023