Join the Franklins

a Franklin /‘fræŋklın/


noun | plural: Franklins

  1. A dynamic and driven recruiter:
  2. Somebody who works at Noël Franklin
"Man, I wish I was a Franklin
"If you want a better job? Just ask a Franklin"
"The Franklins are known for giving the best career advice."VACATURES BIJ NOËL FRANKLIN
vacature

Teamlead

Melle


Commercieel
en gedreven? Passie voor recruitment, targets behalen en zin om mee te bouwen aan een dynamische onderneming? Dan wil jij deze vacature als teamlead in de regio van Gent gelezen hebben!

vacature

Recruiter

Harelbeke


Heb je interesse in een commerciële functie en zin om mee te bouwen aan een dynamische onderneming? Wil jij aan de slag als recruiter in Harelbeke in een team met een unieke vibe? Lees dan verder!

vacature

Recruitment consultant

Oostkamp


Heb je interesse in een commerciële functie en zin om mee te bouwen aan een dynamische onderneming? Wil jij aan de slag als recruitment consultant in de regio van Brugge in een team met een unieke vibe? Lees dan verder!

vacature

Projectmanager

OOSTKAMPCommercieel
en gedreven? Passie voor consultancy, targets behalen en zin om mee te bouwen aan een dynamische onderneming? Dan wil jij deze vacature als Projectmanager in de regio van Brugge gelezen hebben!

vacature

Recruitment trainee

Ieper


Heb je interesse in een commerciële functie en zin om mee te bouwen aan een dynamische onderneming? Wil jij aan de slag als Recruitment Trainee in Ieper in een team met een unieke vibe? Of op zoek naar een stageplaats? Lees dan verder!

Waarom werken bij Noël Franklin?

Investeren in de juiste mensen maakt het winnende verschil
LAURENS KINGET - CEO

Why join the franklins?

Zodra je bij Noël Franklin start maak je deel uit van ons energieke team. We noemen onszelf geen recruiters maar Franklins, omdat deze term onze toewijding en gedrevenheid benadrukt. Franklins hebben een specifiek DNA: commercieel, communicatief, vastberaden en prettig gestoord.

Ondanks onze prestatiegerichtheid staat samenhorigheid voorop. Er is geen onderlinge concurrentie, en we streven gezamenlijk naar succes. Bij Noël Franklin vieren we niet alleen individuele successen, maar ook de kracht van ons winnend team. We geloven bovendien heel sterk in professionele ontwikkeling en bieden een tal van interne en externe opleidingen. Voor iedereen wordt een carrièrepad uitgestippeld die rekening houdt met jouw individuele sterktes en ambities die wij in de verf zetten.

Eens wat stoom afblazen? Dat kan! Samen met de collega's iets drinken of eten, teambuildings of een citytrip naar Dubai of Parijs. Benieuwd hoe dat er in realiteit uitziet? Neem een kijkje op onze Instagram-account voor een blik achter de schermen.

Solliciteer bij Noël Franklin

WE NOEMEN ONSZELF GEEN RECRUITERS MAAR FRANKLINS

Dit omdat deze term ons engagement en onze gedrevenheid onderlijnt. Franklins zijn commercieel, gedreven en vaak prettig gestoord.

Do you have what it takes to be a Franklin? Solliciteer spontaan met jouw CV in bijlage en wij nemen contact met jou op.

Geruchten

The story behind the car

11.07.2024

Het verhaal achter Oostkamp

20.06.2023

Boules Boules, waar spel en netwerking gecombineerd wordt

16.03.2023

Steek er met kop en schouders bovenuit op sollicitatie

12.06.2023