DE FRANKLINS GAAN NAAR OOST-VLAANDEREN

Na fysieke locaties in Harelbeke en oostkamp, openen we nu ons eerste oost-vlaamse kantoor in Melle.

29.08.2023


In West- Vlaanderen oogt de referentielijst alvast indrukwekkend. In vijf jaar tijd is Noël Franklin uitgegroeid tot een toonaangevend rekruteringspartner voor bedienden en techniekers. Na fysieke locaties in Harelbeke en Oostkamp volgt nu ook een kantoor in Melle.

dicht bij de mensen zijn.

Via mond aan mondreclame vinden kandidaten en klanten uit Oost- Vlaanderen vandaag ook al de weg tot in Oostkamp of Harelbeke. Vanuit onze visie om ‘dicht bij de mensen te zijn’ werd beslist om een derde locatie te openen, deze keer in Oost-Vlaanderen.

In het bijzonder voor ‘de Franklins’ vinden we het belangrijk dat ze dicht bij huis kunnen werken. Dit is in eerste plaats een investering in onze werknemers die op heden vanuit het Gentse richting Harelbeke rijden. Dat team staat te popelen om hun schouders te zetten onder het Oost-Vlaamse verhaal. 

Als we onze eigen mensen goed 'soigneren' zullen zij automatisch zorg dragen voor onze kandidaten en klanten." - Laurens Kinget, CEO Noël Franklin

kennen en gekend zijn.

We kiezen bewust voor persoonlijk contact. Om onze klanten van de best mogelijke service te voorzien, is het broodnodig dat wij hen kennen én dat zij ons kennen. Dat kan volgens ons, nog altijd het best via face-to-face contact. Om het belangen van onze klanten in de regio van Gent verder te behartigen, was de opening van een Oost-Vlaams kantoor een logische volgende stap.

Did you know...

Laurens werd in 2013 verkozen tot ‘student ondernemer van het jaar’ in Gent, hij volgde hiermee de succesvolle ondernemer Jeroen Dewit op, de oprichter van het softwarebedrijf Teamleader. 10 Jaar na datum is de West-Vlaming dus opnieuw te vinden in het Gentse.


bouw mee aan ons oost-vlaamse verhaalWerken bij Noël Franklin betekent dat je deel uitmaakt van de Franklins, een dynamisch team van recruiters. “Het zit in ons DNA om de lat hoog te leggen en steeds te groeien”, aldus Lies Bogaerts, Teamlead in Melle. "Als recruiter kan je de opwindende druk van sales targets combineren met een menselijk aspect, je helpt mensen aan een job waarin ze gelukkig zijn. Dit geeft echt een kick", aldus Joyce Poublon. 

Benieuwd naar het verdere verhaal van Noël Franklin en woon je regio Gent? Noël Franklin verwelkomt collega’s dus neem een kijkje op de website en waag gewoon je kans.