NOËL FRANKLIN versterkt DE ZOEKTOCHT NAAR TECHNIekers .

IN TIJDEN WAARIN BEDRIJVEN KOORTSACHTIG BLIJVEN ZOEKEN NAAR TECHNISCHE MENSEN, ZAL FRANKLIN TECHNICS ZIJN STEENTJE BIJDRAGEN. 


10.08.2022

Noël Franklin werd in 2018 opgericht als specialist in de rekrutering en selectie van technische bedienden. Nu gaan de Franklins hun klanten ook bijstaan in de zoektocht naar elektromechaniekers, bordenbouwers, TIG-lassers en andere uitvoerende profielen die in de werkelijkheid kunnen maken wat ingenieurs hebben bedacht. De voorbije drie jaren is Noël Franklin uitgegroeid tot een groep van gedreven specialisten (de “Franklins”) in de rekrutering en selectie van knelpuntberoepen in verschillende niches. Tot op heden bestaat de organisatie uit Franklin Engineering, Construction, Finance en IT. Daar komt nu alweer een afdeling bij: Franklin Technics.

Uit een grootschalige rondvraag blijkt dat de nummer één frustratie van ingenieurs het gebrek aan de juiste techniekers in hun team is. Mensen met de kennis én handigheid om het uit te voeren werk tot een goed einde te brengen. Dit probleem wil Noël Franklin nu oplossen door het inzetten van een nieuwe groep gespecialiseerde recruiters, Franklin Technics.

In eerste instantie zal Franklin Technics de focus leggen op de bestaande klantenportefeuille. Noël Franklin wenst de teams van ingenieurs én bedrijven waarmee ze reeds een gefundeerde samenwerking hebben verder te versterken.

“Bijgevolg kunnen we aan techniekers beloven dat we écht weten waar ze terechtkomen.”

Het is niet omdat je de website gelezen hebt of een gesprek gevoerd hebt met de HR-verantwoordelijke, dat je een bedrijf volledig kent. Techniekers die een job vinden via Noël Franklin moeten weten in welke omgeving ze terechtkomen.

Geen selectiefee, geen interim, geen outsourcing.

“Noël Franklin heeft een unieke formule uitgewerkt waarbij techniekers onmiddellijk een vast contract krijgen”, aldus Lobke Van Quatem, die tevens wenst te benadrukken dat Franklin Technics geen outsourcing bedrijf is. Klanten kunnen echter wel genieten van de voordelen die een ‘interimcontract’ geniet.

"Noël Franklin is de voorbije jaren gegroeid als een kool in de West-Vlaamse grond. Met Franklin Technics erbij zou die groei alleen maar versnellen."
Geruchten

De kneepjes van het vak leren

18.08.2022

La vie est un jeu, mais la pétanque c'est serieux

21.03.2022

Noël Franklin opent vestiging in Brugge

15.10.2021