DE KNEEPJES VAN HET VAK LEREN

NIEUWE COLLEGA'S WORDEN NIET ZOMAAR VOOR DE LEEUWEN GEGOOID. ER WORDt EEN INTENS OPLEIDINGSTRAJECT AANGEBODEN.

18.08.2022

Het Franklin Handbook is dé opleidingstool bij uitstek. Hiermee gaan nieuwe collega's aan de slag om de kneepjes van ons vak te leren. Het handboek werd inhouse gecreëerd voor Franklins, door Franklins.

Begin september verwelkomt Noël Franklin terug nieuwe collega's. Potentials die rechtstreeks van de schoolbanken komen, starten hun traject hier als Junior Associate. Aangezien wij geloven in een hands-on approach, vliegen we er meteen in! Natuurlijk worden ze niet zomaar voor de leeuwen geworpen. Er wordt een intern opleidingspakket aangeboden dat dient als handvat tijdens de uitoefening van de job als recruiter bij Noël Franklin.

Waarom kozen zij voor Noël Franklin als (eerste) werkgever?

Omdat Noël Franklin sterk inzet op de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Dit merken nieuwe collega's al op hun eerste dag! Elke nieuwe Franklin, ongeacht zijn of haar functie of senioriteitsniveau, kan de eerste weken deelnemen aan een intens opleidingstraject. Hierbij maken ze stap voor stap kennis met alle aspecten van de rekruteringssector en de organisatie Noël Franklin.

Happy Manager Chloë Baert staat in voor de begeleiding tijdens deze opleidingsweken, maar de sessies zelf worden gegeven door de Senior Associates. De opleidingen worden dus gegeven door mensen die de job élke dag ook zélf uitvoeren. Het Franklin Handbook is m.a.w. niet louter een theoretisch werk, maar heeft wel degelijk een praktische aanpak. Er worden realistische situaties geschetst tijdens 1 op 1 coaching sessies, waarbij nieuwe Franklins hun vaardigheden kunnen oefenen.

Vandaag, na een half jaar bij Noël Franklin, kan ik nog steeds terugvallen op mijn Franklin Handbook, wanneer ik nood heb aan kennis of inspiratie.

Het Franklin Handbook is er niet enkel voor nieuwe werknemers, maar leent zich ook tot het bijscholen van onze huidige Franklins. Kennis uit de maandelijkse opleidingssessies voor heel het bedrijf wordt hierin opgenomen. Het is een dynamisch opleidingsdocument waar zelf de meest ervaren recruiters nog nieuwe zaken uit leren. Alle informatie die een Franklin ooit kan nodig hebben, staat gebundeld in het Franklin Handbook. Een waardevol naslagwerk over het ontstaan, de missie, de waarden, het beleid en procedures van onze organisatie.

Wil je ook terecht komen in een omgeving waar opleiding, begeleiding en ontwikkeling centraal staan?

Bekijk onze openstaande vacatures en #JoinTheFranklinsJoin The Franklins
vacature

Associate

BruggeGepassioneerd door Human Resources? Dankzij jou vinden werkzoekenden een nieuwe job waarin ze zich volledig kunnen ontplooien. Benieuwd naar een functie van HR Expert in Brugge? Aarzel niet en bekijk onze vacature.

vacature

Junior Associate

GENT


Ben jij sociaal, communicatief en gedreven? Wij verwelkomen gemotiveerde afgestudeerden die hun stempel willen drukken binnen een groeiende organisatie! Een functie waar je veel kan bijleren en gedrevenheid wordt beloond.

vacature

Management Trainee

KortrijkDroom je ervan om op termijn je eigen team aan te sturen en zo het verschil te maken? Bekijk deze mooie, uitdagende kans als Management Trainee en druk je stempel binnen een ondernemend team te Gent!

vacature

Business Developer

KortrijkZou jij jezelf omschrijven als iemand die mens-én resultaatgericht is?Word je enthousiast van deals sluiten op korte termijn en lange termijn relaties uit te bouwen? Ben je flexibel, pro-actief en een echte teamplayer? Ontdek de vacature!

GERUCHTEN

La vie est un jeu, mais la pétanque c'est serieux

21.03.2022

Noël Franklin versterkt de zoektocht naar techniekers

10.08.2021

Noël Franklin opent vestiging in Brugge

15.10.2021