UITZONDERLIJK GEPRESTEERD IN 2022

Dat onze franklins een krak zijn in wat ze doen, is een understatement. We blijven hen steeds uitdagen, dit keer in dubai.

16.01.2023

We stuurden 6 van onze Franklins op een leerrijke Incentive naar Dubai. Aurélie, Axelle, Cédric, Heleen, Juliette en Lies hebben uitzonderlijke prestaties neergezet in het afgelopen jaar en daarom kregen zij deze kans. Ze konden genieten van een goed gevulde driedaagse waar er zowel ruimte was voor inspanning als ontspanning.

De franklins verruimen hun blik 

Blijven verbeteren en groeien zit nu eenmaal in ons DNA. Er deed zich een unieke kans voor om in Dubai enkele opleidingen te volgen. Een kans dat een Franklin niet laat liggen.

Om hun blik omtrent rekrutering te verruimen konden onze collega's genieten van een presentatie van een gerenommeerd bureau in Dubai zelf. Daarna was het aan ons. De Franklin lichtten hun sterktes en plan van aanpak eens toe en inspireerden de mensen ter plaatse. 

What a view!

Scroll zeker even verder want 'What a view!'. Het prachtige uitzicht van het kantoorgebouw was fenomenaal. De hoge gebouwen in combinatie met het zicht op het water maakten de ervaring nog unieker.

Na inspanning kwam ontspanning

Wie Dubai zegt, denkt automatisch aan de befaamde trekpleisters zoals de Dubai Mall, de Burj Khalifa, de moskee, Emirates Palace en de impressionante gebouwen. Uiteraard werd er ook wat ruimte voorzien om de lokale cultuur op te snuiven.

Kortom, een unieke ervaring voor onze avontuurlijke Franklins. Benieuwd wat nog op de planning staat? Hou zeker onze socials in de gaten!


Hoe zot is dat eigenlijk dat we hier met collega's in Dubai kunnen zijn.
Aurélie - Senior Associate Office

Ondanks het professionele luik van de incentive voelde het voor Aurélie helemaal niet aan als een business trip. De reden dat de Franklins het zo goed met elkaar kunnen vinden, ook op persoonlijk vlak, is ongetwijfeld omdat ze dezelfde waarden en normen dragen.

Het was voor haar dan ook een 'Once in a lifetime experience', en bijna zelf niet te vatten dat ze met enkele van haar collega's in Dubai kon zijn en vooral dat ze als vriendengroep deze unieke ervaring konden delen met elkaar.