NOËL FRANKLIN NEEMT SECTORGENOOT HR CONCEPT OVER

WE VERSTERKEn onze positie als rekruteringspartner met de overname van HR concept.

10.11.2023


Noël Franklin, gespecialiseerd selectiekantoor in West- en Oost-Vlaanderen, versterkt zijn positie als rekruteringspartner voor de KMO- en multinational met de overname van sectorgenoot HR Concept, 17 jaar geleden opgericht door Sylvie Cleenwerck.

Noël Franklin specialiseert zich in het begeleiden van bedienden en de betere techniekers naar hun eerste of volgende job. De groeiende speler bestaat 5 jaar en is reeds actief vanuit drie locaties in Vlaanderen nl. Harelbeke, Oostkamp en sinds kort ook Melle.

“HR Concept heeft gedurende haar 17-jarig bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd en heeft meer dan duizend tevreden kandidaten aan een nieuwe job geholpen. Noël Franklin is vastberaden de beste begeleiding waarvoor we gekend staan, verder uit te breiden. Deze overname laat ons toe onze klanten en kandidaten nog meer opties aan te bieden en zo onze dienstverlening te versterken.” - Laurens Kinget, CEO Noël Franklin

"Ik ken Noël Franklin al lang. Het is een snelgroeiende speler met een goeie naam. Vanaf het eerste contact was er een klik met ‘de Franklins’ en we zijn vrij snel tot een akkoord gekomen. Het stemt mij tevreden dat ik m'n levenswerk aan hen kan overdragen." - Sylvie Cleenwerck

Met deze overname zet Noël Franklin een belangrijke stap in zijn groeistrategie en verdere uitbreiding als toonaangevend rekruteringspartner binnen West- en Oost-Vlaanderen. “Het team kijkt ernaar uit de nieuwe mogelijkheden van de overname te benutten en we zijn ervan overtuigd dat dit onze kandidaten en klanten ten goede zal komen”, aldus Laurens Kinget.