BOULES BOULES, WAAR SPEL EN NETWERKING GECOMBINEERD WORDT

traditiegetrouw trekken heel wat bouw- en vastgoedprofessionals richting cannes voor de mipim beurs. daar organiseren we het exclusief pétanque toernooi genaamd boules boules.

15.03.2023


Op 15 maart 2023 kwamen tal van bouwpromotoren, architecten en investeerders uit België samen op de Boulodrome in Cannes voor de vierde editie van Boules Boules.

Het pétanquetoernooi en netwerkevenement, georganiseerd door Noël Franklin, Renson, Danneels en E-safe, combineert spel en netwerken onder het motto "La vie est un jeu, mais la pétanque c'est sérieux".

THE HOLY GRAIL VOOR IEDEREEN IN DE BOUW- OF VASTGOEDSECTOR.

Ieder jaar in maart trekken bouw- en vastgoedprofessionals richting het zonnige Cannes voor de internationale vastgoedbeurs MIPIM. Er valt daar gedurende die periode dus heel wat te beleven. Toch steekt Boules Boules er qua originaliteit met kop en schouders bovenuit als een van de exclusieve randactiviteiten in de buurt.

"La vie est un jeu, mais la pétanque c'est sérieux"

Onder dit motto verzamelden meer dan 300 deelnemers, zowel supporters als spelers, zich rond de unieke locatie van Le Boulodrome des Allées. Uiteraard mochten de organiserende ondernemers Laurens Kinget, Paul Renson, Leon Renson en Karsten Foekens niet ontbreken.

“Elkaar écht leren kennen, dat doe je zelden in een meeting room. Onze Boulodrome is een uitstekend alternatief.” - Laurens Kinget

qui est le Champion de boules boules 2023?

De grote vraag blijft natuurlijk wie er aan de haal kon gaan met de titel van 'Champion de Boules Boules 2023'. Vincent François en Pieter Van Hoorne (Prompto) werden samen met Darel Torremans (Miix) bekroond tot grote winnaars. Zij kunnen zich nu één jaar lang Champion de Boules Boules noemen. Ze zijn alvast zeker van een plekje op de volgende editie.