Noël Franklin opent tweede vestiging in brugge.

DE GROTE VRAAG NAAR GOEdE WERKKRACHTEN IN WEST-VLAANDEREN ZET DE GROEI VAN NOËL FRANKLIN IN VERSNELLING.15.10.2021

De grote vraag naar de juiste werkkrachten in West-Vlaanderen heeft de groei van Noël Franklin in hogere versnelling gezet. Naast de eerste vestiging in Harelbeke, opent Noël Franklin een tweede kantoor in Brugge.

In tijden waarin West-Vlaamse bedrijven koortsachtig op zoek blijven naar de juiste werkkrachten wordt een nieuwe business unit opgericht onder Noël Franklin, genaamd Franklin Technics. Dit team zal zijn steentje bijdragen in de zoektocht naar technische profielen, waaronder elektromechaniekers, bordenbouwers, TIG-lassers en andere uitvoerende profielen die in de werkelijkheid kunnen maken wat ingenieurs hebben bedacht. Met de komst van deze nieuwe specialisatie zijn we uit ons jasje gegroeid. Het was tijd om uit te breiden naar een tweede locatie. 

Het is een bewuste keuze om een kantoor in Brugge te openen om dichter bij de mensen te zijn. Dichter bij onze potentiële kandidaten en huidige klantenbestand, maar ook dichter voor onze eigen mensen. Een aantal key spelers in het huidig team van Noël Franklin is afkomstig uit regio Brugge. Zaakvoerder Laurens Kinget vindt het belangrijk om jonge toppers ook een toffe werkomgeving aan te bieden dichtbij huis.

"Als organisatie moet je meegroeien met jouw mensen."

Mijlpalen worden altijd gevierd in Noël Franklin. De opening van het splinternieuw kantoor ging gepaard met een groot feest voor alle collega's en hun familieleden. De burgemeester van stad Brugge was aanwezig om de nieuwe vestiging officieel in te wijden. "Fijn om zoveel jong, gedreven talent bij elkaar te zien", aldus Dirk De Fauw.

Geruchten

La vie est un jeu, mais la pétanque c'est serieux

21.03.2022

De kneepjes van het vak leren

18.08.2022

Noël Franklin versterkt de zoektocht naar techniekers

10.08.2021