la vie est un jeu, mais la pétanque, c'est serieux

onder dit motto initieert Noël Franklin een exclusief petanque toernooi in cannes.

21.03.2022

De jaarlijkse MIPIM staat bekend als dé hoogmis van de internationale vastgoedwereld. Vastgoedpromotoren en projectontwikkelaars ontmoeten er elkaar in een gemoedelijke sfeer. In dit kader initieert Noël Franklin een exclusief petanque toernooi aan de Franse azurenkust. Dit evenement wordt georganiseerd samen met onze partners: projectontwikkelaar Daneels Development (vertegenwoordigd door Pascal Danneels) en pioneer in 'outdoor concepten' Renson Worldwilde (vertegenwoordigd door Paul Renson).

Laurens Kinget, Pascal Danneels en Paul Renson verzamelen opnieuw de 'crème de la crème' van de vastgoedwereld.

Een select aantal West-Vlaamse bedrijfsleiders nemen het op tegen elkaar tijdens een partijtje 'jeux de boules'. Ondernemen, het mag ook wel eens fun zijn en daar staat dit toernooi garant voor. Uit een spel ontstaat een netwerk en een netwerk mondt uit in business. Zo simpel.

Het petanque toernooi gaat door op het terrein van de Franse Le Boulodrome des Allées, aan de oude haven op een steenworp van het Palais des Festivals. Een meer idyllische locatie kan niet. Tijdens het event verzorgen de Franklins met alle plezier het verloop van het toernooi. We houden van initiatief nemen en mensen met elkaar te verbinden. Een apéro onder de Zuiderse zon valt natuurlijk niet weg te denken.

Meer weten over Club Boules Boules

Bezoek boulesboules.com

Geruchten

De kneepjes van het vak leren

18.08.2022

Noël Franklin versterkt de zoektocht naar techniekers

10.08.2021

Noël Franklin opent vestiging in Brugge

15.10.2021